painamme pääsyliput, joita ei voi kopioida

Liput ja passiErilaisten lippujen, kuponkien, VIP-passien ja tapahtumapassien painaminen onnistuu kauttamme. Lipuissa voi olla esim. juokseva numerointi ja repäisykohta (perferointi) halutessasi. Käytössämme on myös ns. kiiltoefekti sekä kulta- ja hopeapainatus, joilla saa tehtyä lipusta vaikeasti väärennettävän.

Lippuja moneen lähtöön

Pääsyliput, lounasliput, drinkkiliput, vip-liput... Oli tarpeesi mikä tahansa, selkeät liput auttavat pitämään homman kasassa. Liput voidaan nitoa esim. 5 kpl:een nippuihin tai liimata paksummaksi blokiksi. Toimita meille valmis aineistosi tai anna meidän suunnitella lippu tapahtumaasi.

Kiiltoefektillä sekä kullan ja hopean lisäyksillä lippua on tosi vaikea väärentää. Kysy ohjeet tai kerro mitä haluat, me toteutamme. Alla videolinkit kiillosta sekä kullasta ja hopeasta:

Clear Dry Ink -kiiltoefekti. Mukana myös InDesign ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=SSnhfcdONK0

Kulta- ja hopeapainatus, sis. ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=fM2GKBAwQcM

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit painamme yleensä suoraan muoville, jolloin niitä ei tarvitse laminoida. Passit voi yksilöidä henkilön nimellä. Passit tehdään yleensä pyöristetyillä kulmilla ja valmiilla kiinnitysreiällä. Halutessasi saat myös kaulanauhat meiltä.

Kupongit

Vauhdita myyntiäsi alennus- tai kilpailukupongilla! Voimme painaa kuponkeihin yksilölliset tunnistuskoodit.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai täytä tarjouspyyntölomake tai soita puh. 09 684 1066

Neuvomme mielellämme, jos tarvitset lisätietoja.