Laadukkaalla esitteellä annat hyvän kuvan tuotteestasi tai palvelustasi

EsitteetPainamme kaiken kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

Esite

Yksi- tai kaksipuoliset esitteet painamme jopa tunnissa, ja useampisivuiset tai taitetut esitteet saat myös nopeasti valmiista painokelpoisesta tiedostosta. Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Flyerit

Flyerit eli lentolehtiset ovat yleensä pienikokoisia mainoksia esim. tapahtumista tai tarjouksista. Niitä voi jakaa ihmisille kadulla tai jättää nipun sallituille paikoille, esim. kirjastoon. Flyer on kätevä napata taskuun tai laukkuun pienen kokonsa vuoksi. Flyereiden koot vaihtelevat käyntikorttikoosta n. A5-kokoon saakka, mutta se voi olla tietysti juuri sen kokoinen kuin haluat. Flyerit voivat olla myös ympyrän tai jonkun muun muotoisia.

Materiaalin valinta

Neuvomme mielellämme, mikä materiaali esitteeseen tai flyeriin kannattaa valita. Paperin valintaan vaikuttaa mm. kuinka monisivuinen painotuote on tai kuinka monta taitosta tuotteeseen tehdään. Voit miettiä etukäteen, haluatko mattaa vai kiiltävää. Käytämme esitteissä ja flyereissa laadukkaita painopapereita.

Painovärien ilmoittaminen

Kun tilaat flyereita tai esitteitä ilmoitetaan painovärit kuten muissakin painotuotteissa:

  • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
  • Kaksipuolinen mustalla värillä 1/1
  • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0
  • Kaksi- tai useampivärinen kaksipuolisena 4/4

Painokelpoinen tiedosto

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat. Katso lisätietoja leikkausvaroista.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai täytä tarjouspyyntölomake tai soita puh. 09 684 1066

Neuvomme mielellämme, jos tarvitset lisätietoja.