Hyllypuhuja on hyvä tapa herättää ostajan mielenkiinto myymälässä

HyllyvipatHyllypuhujalla saat tuotteesi erottumaan muista tuotteista. Varren avulla ne tulevat esiin hyllystä ja kiinnittävät asiakkaan huomion.

Valmiita stanssipohjia meiltä löytyy useita, myös kenkäpuhujiin ja "don't disturb"-ovenkahvalappuihin. 

Meiltä saat myös muut myymälämateriaalit: mm. julisteet, esitteet, suurtulosteet, roll-upit, pöytäständit jne...

Hyllypuhujiin painetaan yleensä markkinointi- tai tuotetietoa, ja niitä käytetään mainoskampanjoissa. Hyllypuhujia on monen kokoisia ja muotoisia. Kysy meiltä valmiita muotoja eli stanssipohjia hyllypuhujille tai suunnittele oma muotosi itse. Me autamme hiomaan muodon toimivaksi.

Materiaalin valinta

Hyllypuhujissa tulee ottaa huomioon se, että kartongin tai muovin paksuus on juuri sopiva kyseiselle muodolle. Hyllypuhujan tulee kaartua nätisti hyllyn reunasta, eikä se saa jäädä törröttämään liian suorana tai vastaavasti roikkua liian lerppuna hyllyn reunasta. Autamme mielellämme oikean materiallin valinnassa, sekä varren pituuden ja leveyden tarkastamisessa. Myös hyllypuhujan käyttöikä vaikuttaa materiaalin valintaan - kartonki sopii lyhytaikaiseen ja muovi pitempiaikaiseen käyttöön.

Käytämme hyllypuhujissa mm. seuraavia materiaaleja:

  • 250 g luonnonvalkoinen, matta, päällystetty kartonki
  • 275 g luonnonvalkoinen, matta, päällystetty kartonki
  • 255 g muovi, ei repeydy
  • 360 g muovi, ei repeydy

Muuta tietoa

Hyllypuhujat on yleensä painettu vain yhdeltä puolelta. Niissä on valmiiksi kiinni kaksipuoliset teipit, jolloin ne on helppo kiinnittää hyllyyn.

Painokelpoinen tiedosto

Autamme mielellämme painokelpoisen hyllypuhujatiedoston valmistuksessa. Myös hyllypuhujan tiedosto vaatii bleedit eli leikkausvarat, kuten muutkin painotiedostot. Katso lisätietoja leikkausvaroista.

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai täytä tarjouspyyntölomake tai soita puh. 09 684 1066

Neuvomme mielellämme, jos tarvitset lisätietoja.