Julisteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön

Julisteet ja roll upMeiltä laadukkaat julisteet ja muut suurkuvat joka lähtöön. Saat kauttamme esim. A3-kokoiset julisteet hyvin edullisesti. Tilaa kätevästi myös roll-upit meiltä. Teemme laadukkaita julisteita esim. näyttelyihin ja sisustukseen. Yleisimpiä kokoja saat myös kehystettyinä.

Roll-up

Teemme laadukkaita ja kestäviä roll-uppeja. Roll-up on rullautuva julisteteline, jonka saa helposti kasaan ja mukaan. Kuvavuota rullautuu telineen sisään ja on sieltä taas nostettavissa. Taustalle kiinnitetään tukikeppi pitämään vuotaa pystyssä. Roll-upin mukana tulee kantolaukku. Käyttämiimme roll-upp-telineisiin pystyy vaihtamaan vuodan.

Roll-upeissa käytämme seuraavia materiaaleja:

  • sileäpintainen polyester -materiaali, hopea tausta
  • tekstiilipintainen polyester -materiaali, palosuojattu (HUOM! Messuilla käytettävät roll-upit tulee olla palosuojattuja.)

Julisteet ja muut suurkuvat

Julistekoot vaihtelevat suuresti. Pienimmät julisteet ovat yleensä kooltaan A3:sia tai jopa vain A4:n kokoisia. Nämä julisteet painetaan arkkikoneilla. Näitä suuremmat julisteet ovat suurkuvia, jotka joko painetaan suuriformaattisilla arkkikoneilla tai tulostetaan rullakokoneilla. Käytettävä tekniikka riippuu siitä, mikä on painosmäärä, ja onko julisteita vain yhtä laatua vai montaa erilaista. Sekä arkki- että rullakoneille on omat materiaalinsa. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää eri tekniikoista, vaan valitsemme aina sen painotekniikan, jolla julisteet on järkevintä toteuttaa. Pienin painosmäärä on 1 kpl.

Yleisimmät julistekoot:

  • A3 (297 x 420 mm)
  • A2 (420 x 594 mm)
  • 50 x 70 cm (pieni A-ständi)
  • 70 x 100 cm (iso A-ständi)
  • A1 (594 x 841 mm)
  • A0 (841 x 1189 mm)

Materiaalin valinta

Julistemateriaalin valintaan vaikuttaa käytettävä painotekniikka sekä julisteen käyttötarkoitus. Kerro meille, minkä tyyppistä julistetta toivot. Suurkuvamateriaaleja löytyy hyvin erilaisia. Perus mattapaperin lisäksi on valittavissa mm. erilaisia valokuvapapereita, synteettistä materiaalia, valotauluun sopivaa materiaalia sekä tekstiilimateriaaleja. Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön tulevat julisteet kannattaa laminoida.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai täytä tarjouspyyntölomake tai soita puh. 09 684 1066

Neuvomme mielellämme, jos tarvitset lisätietoja.