Meiltä kalenterit nimipäivillä

KalenteritPainamme laadukkaita seinäkalentereita Almanakka-
toimiston nimipäivillä tai ilman. Metallinen wiresidonta ja vihkomalli.

Teemme niin pienet kuin suuretkin painokset nopealla aikataululla. Yrityksen tai yhdistyksen oma kalenteri muistuttaa mukavalla tavalla käyttäjäänsä vuoden jokaisena päivänä.

Laatu ja nopeus ovat valttejamme

Kyntsri Piciksen logolla

Painamme laadukkaita käyntikortteja nopeasti. Toimitukset ympäri Suomea postitse parissa kolmessa päivässä. Lue "Käyntikortien trendit" blogisivultamme. Noutamalla saat nopeasti. Toimita painovalmis tiedosto sähköpostin liitteenä. Voimme myös suunnitella yksilöllisen käyntikortin juuri sinulle. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

painamme pääsyliput, joita ei voi kopioida

Liput ja passiErilaisten lippujen, kuponkien, VIP-passien ja tapahtumapassien painaminen onnistuu kauttamme. Lipuissa voi olla esim. juokseva numerointi ja repäisykohta (perferointi) halutessasi. Käytössämme on myös ns. kiiltoefekti sekä kulta- ja hopeapainatus, joilla saa tehtyä lipusta vaikeasti väärennettävän.

Itsejäljentävä lomake on kätevä tapa tehdä kauppaa!

Itsejaljentava nettiinItsejäljentäviä lomakkeita käytetään esim. asuntojen osto- ja myyntisopimuksissa, laskuissa, rahtikirjoissa, lähetteissä, saatteissa, kuiteissa. Ne ovat erittäin käytännöllisiä tilanteissa, joissa ei pystytä tulostamaan asiakirjoja paperille. 

Meiltä on helppo tilata kirjoja, saat aina henkilökohtaista palvelua.

Kirjat ja vihkotPainamme paljon kirjoja, lehtiä ja vihkoja. Painosmäärä voi olla yhdestä eteenpäin ja toimitusaikamme ovat nopeat ja luotettavat. Kauttamme onnistuu tarvittaessa myös taittotyö. Pyydä tarjous.

Olemme kirjapaino, jolle laatu ja hyvä palvelu on erittäin tärkeää.

Haluamme tehdä väitöskirjasi painamisen mahdollisimman vaivattomaksi

VaitoskirjaVoit toimittaa meille väitöskirjasi tekstiosuuden sekä mahdolliset artikkelit ja julkaisut, me hoidamme loput. Lue blogikirjoituksemme vinkkejä väitöstilaisuuteen. Teemme väitöskirjat tarvittaessa nopeallakin aikataululla ja vuosien ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan painoomme ja katsomaan mallipainatuksiamme, saat henkilökohtaista palvelua.

Teemme lähes kaikenkokoisia ja muotoisia tarroja

Tarra asetelmaKerro meille, mihin tarkoitukseen tarra tulee, me neuvomme oikean tarramateriaalin valinnassa. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin painosmäärät nopealla aikataululla. Pyydä tarjous.

Hyllypuhuja on hyvä tapa herättää ostajan mielenkiinto myymälässä

HyllyvipatHyllypuhujalla saat tuotteesi erottumaan muista tuotteista. Varren avulla ne tulevat esiin hyllystä ja kiinnittävät asiakkaan huomion.

Valmiita stanssipohjia meiltä löytyy useita, myös kenkäpuhujiin ja "don't disturb"-ovenkahvalappuihin. 

Laadukkaalla esitteellä annat hyvän kuvan tuotteestasi tai palvelustasi

EsitteetPainamme kaiken kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

Julisteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön

Julisteet ja roll upMeiltä laadukkaat julisteet ja muut suurkuvat joka lähtöön. Saat kauttamme esim. A3-kokoiset julisteet hyvin edullisesti. Tilaa kätevästi myös roll-upit meiltä. Teemme laadukkaita julisteita esim. näyttelyihin ja sisustukseen. Yleisimpiä kokoja saat myös kehystettyinä.

Lähetä meille logosi, me painamme sinulle kirjekuoret

KirjekuoretVoit lähettää meille vaikka pelkän logon ja me teemme loput. Painatuksen saa myös kirjekuoren läppään, niin halutessasi. Personoidut kirjekuoret onnistuvat myös. Pyydä tarjous!

Meiltä saat tilattua kortit jokaiseen tilaisuuteen

KortitKortilla voit muistaa ystävää tai yhteistyökumppania, onnitella, kiittää tai kutsua. Tilaa persoonallinen kortti omasta tiedostosta tai anna meidän suunnitella sinulle se puolestasi. Kortteihin saa juhlavaa loistetta käytössämme olevalla kiiltoefektillä sekä kulta- ja hopeapainatuksella. Lue "Kaikki hääkutsuista"-blogimme.