Tarraesimerkki

Edullinen painaa,
välillä vain hetken lainaa,

voi olla osana vaihtuvaa markkinointia,
tarjoaa informaatiota ja trendisuuntia.

Mikä se on?

TARRA

Nostalgiaa ja informaatiota

Kanta-asiakaskortit ovat so last season. Mobiilikortit kulkevat aina mukana, eivätkä vie tilaa lompakossa. Itse ilahduin Avainapteekissa, kun minulle tarjottiin tarra, jolla he tunnistavat avainasiakkaan. Tarran saaminen oli todella erilaista ja virkistävää. Kela-korttihan minulla on joka tapauksessa aina mukana apteekkireissulla, joten liimasin tarran siihen. Kuinka nerokasta! Ja kuinka nostalgista. Ilahduin yhtä paljon kuin alakoululaisena uudesta keräilytarrasta.

Vaikuttavampaa, kuin saada Facebook-tykkäys, olisi saada omaan markkinointikohderyhmään kuuluva henkilö liimaamaan tarra läppärinsä kanteen, salkkuun tai kitarakoteloon. Tarran liimaaminen näkyvälle paikalle on aikamoinen statement, joka kuvaa tarranliimaajan arvoja ja mieltymyksiä. Paljon parempaa ei-sanallista suosittelukeinoa ei ihan heti tule mieleen.

Tarralla lukemattomia markkinointimahdollisuuksia

Kolme vinkkiä brändinäkyvyyden edistämiseksi:Tarraesimerkki2

  1. Yhdistä tarrat somekampanjaan. Pyydä ihmisiä kuvaamaan kohde, johon liimasivat tarrasi, ja jakamaan kuva Facebookissa tai Instagramissa määrittelemälläsi hästägillä. Täggääjien kesken voit arpoa teemaan liittyvän palkinnon.
  2. Vaihda messukarkit tarroihin. Karkkien kääreet heitetään roskiin. Jaa mieluummin tarroja, jotka saatetaan liimata muistoksi näkyvälle paikalle.
  3. Hyödynnä ilmaiset markkinointialustat. Katsele ympärillesi. Näetkö paljasta pintaa? Kovakantinen muistivihko, muovitasku, läppäri, työkalupakki, kypärä? Kaikki nämä ovat loistavia markkinointipaikkoja. Liimaa niihin tarra! Tarra sopii liimattavaksi niillekin pinnoille, joille on vaikeaa tai hinnakasta tehdä muu painatus. Ethän kuljeta – etenkään asiakaskäynneillä - mukanasi materiaalia, jossa ei näy edustamasi brändi!

    Sissimarkkinointi (guerilla marketing) tarkoittaa epätyypillisiä markkinoinnin keinoja, jotka tuottavat hyviä tuloksia pienin panoksin.
    Piirrä vaikka oma tarra. Täällä kivoja malleja: https://fi.pinterest.com/pin/60517188717327679/

Lisää tarratietoutta: https://www.picaset.fi/tuotteet/16-tarrat

Picasetilaiset bloggaavat ajankohtaisista – enimmäkseen painoalaan liittyvistä – aiheista. Kurkkaa myös Picasetin facebook ja twitter.

Picasetin henkilökuntaa